30 Ağustos 2015 Pazar

2015 KPSS SONRASI ÇALIŞMALAR


  Merhaba arkadaşlar KPSS sınavını iyi yada kötü atlatan tüm arkadaşları tebrik ediyoruz. Genel olarak bu yıl  KPSS de biraz daha yoruma dayalı sorular soruldu ve artık adayların bu alanda ezber bilgiden ziyade konuyu bilip yorum yapması beklendi.

   KPSSden hemen önce yayımlanan Sorularla İktisat Hipotez kitabımızın bu değişen sınav sistemine ve metoduna ne kadar uygun olarak hazırlandığını görmüş olduk. 2016 KPSS de de çok faydalı olacağını ümit ediyoruz.

   KPSS den yeterli puanı almış olan adaylara;  

KPSS den yeterli puanı almış adayları tebrik ediyoruz ve sınav sonrası hemen herkeste görülen rehavete kapılmamalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü bin bir güçlükle öğrenilen bu bilgiler gerçekten çok çabuk unutulmaktadır. KPSS nin sizin için ilk aşama olduğunu unutmayınız ve aynı azimle kısa bir tatilden sonra kurum sınavlarına hazırlanmaya devam ediniz.

  KPSS den yeterli puanı almış olan adayların girecekleri kurum (Test ve Klasik) sınavlarına yönelik tek kaynak olan Sorularla İktisat Hipotez kitabımızdan çalışmaya devam ediniz. Bu kitap size mülakat aşamasına kadar yeterli olacaktır.Özellikle sınavlara hazırlık rehberlerini okuyup çalışmalarınıza bir an önce başlamanız sizi öne geçirecektir.


Unutmayınız KPSS sadece bir basamaktı ve bunu atlattınız önünüze bakmaya devam ediniz.Hepinize İyi Çalışmalar Diliyoruz. Sağlıcakla Kalın ve Yılmadan Yıkılmadan Devam Edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder